Øvrige faciliteter omkring biografen

Placeringen i Gudenåhuset
Biografens placering i det gamle rådhus med den direkte tilknytning til Gudenåhuset, giver biografen en central placering i byen med gode parkeringsmuligheder. Endvidere giver placeringen i Gudenåhuset nogle unikke anvendelsesmuligheder i kombination med biografen. Gudenåhusets faciliteter med bl.a. Viften og Café Gudenåen er med til at skabe gode rammer omkring biografen.

Biografens har flere gange selv udnyttet rammerne til at lave vellykket arrangementer med spisning og foredrag i kombination med aktuelle film. Virksomheder har også udnyttet rammerne i Gudenåhuset og biografen til arrangementer for ansatte af både fagligt og socialt indhold med god forplejning.

Men også byens borgere, foreninger og skoler har benytte sig af biografens rammer til forestillinger arrangementer. Det gælder f.eks. børnefødselsdage, konfirmationer, tv begivenheder, skolebio og meget mere.

Biografens multimediesal
Biografens sal er mere end en almindelig biografsal. Salen er nemlig også multimedie sal udstyret med projektor, DVD og VHS-maskine, trådløse mikrofoner, muligheder for tilslutning af diverse A/V udstyr samt højhastigheds internet via fiberbredbånd.

Alle dette udstyr giver salen et væld af anvendelsesmuligheder, og salen kan anvendes bl.a. til foredrag og undervisning.

Biografens mødelokale
I forbindelse med biografen og biografsalen råder Biografforeningen også over et moderne og veludstyret mødelokale på 43 m2. Mødelokalet der anvendes af bestyrelsen og biografens frivllige arbejdsgrupper, anvendes også til udlejning for både foreninger og virksomheder.

Mødelokalet har plads til 15-18 mødedeltagere, og indeholder;
- Høj hastigheds internet (fiberbredbånd)
- Projektor
- 2 lærreder
- Kopimaskine
- Overhead projektor
- Flipover
- Thekøkken med køleskab og opvaskemaskine

Har du og din virksomhed eller forening lyst til at leje mødelokalet, så er du velkommen til at skrive til info@bjerringbrobiograf.dk eller ringe til et medlem fra bestyrelsen. De vejledende listepriser for leje af lokalet findes her (link på vej).

Gudenåhusets øvrige "beboere"
- Musikviften - en forening, hvis formål er at arrangere musikkoncerter i Bjerringbro (de fleste i Gudenåhuset), læs mere her!.
- Lokalhistorisk arkiv, læs mere her!
- Café Gudenåen, læs mere her!
- Biblioteket
- Borgerservice