Gode links fra Biografen 

I nedenstående finder du gode links relateret til biografen. Der er både links til filmdatabaser, filmnyheder, trailers, Biografklub Danmark, Medierådet, Kulturaktiviter og biografens vurdering under Smiley ordningen 

The Internet Movie Database – www.imdb.com
Jordens største filmdatabase… The Internet Movie Database er som navnet antyder en kæmpe database over alverdens film. Databasen indeholder detaljeret information over den enkelte film, alt lige fra, hvem der er med i filmen, hvem der lavede den, hvor den blev filmet, produktionsår, evt. link til filmens officielle hjemmeside samt fan sider, links til anmeldelser og trailers, soundtrack information og meget meget mere. En uundværlig side for filmanmeldere og andre filmelskere…

Apple Movie Trailers – trailers.apple.com
Apple’s egen filmtrailer side for Apple’s mediaplayer QuickTime og iTunes. En rigtig god hjemmeside med de nyeste filmtrailers fra alle de store internationale filmselskaber…

Filmz – www.filmz.dk
Filmz er en god dansk hjemmeside, som giver dig de nyeste filmnyheder, anmeldelser, filmartikler, releaselister og meget mere. En rigtigt god side, hvis du gerne vil følge med i, hvad rører sig indenfor filmens verden.

Filmsiden.dk - www.filmsiden.dk
Filmsiden.dk er uafhængig og nonprofit hjemmeside der bringer film- og serienyheder, anmeldelser, baggrundshistorier og trailere. Filmsiden drives af flere frivillige på hobbyplan, som rigtig går op i filmhygge.

Biografklub Danmark – www.biografklubdanmark.dk
Biografklub Danmark er hele danmarks biografklub. Her kan du blive med af klubben og se hvilke fordele klubben giver dig. Rabatkuponerne fra Biografklub Danmark kan naturligvis også anvendes i Bjerringbro Biograf.

Medierådet - www.medieraadet.dk
På Medierådets hjemmeside for film, kan du læse om Medierådets symboler og aldersklassificeringer for film. Hvad betyder Medierådets symboler og aldersklassificeringer, og hvad er baggrunden for rådets vurderinger. Du finder også Medierådets filmdatabase, der indeholder vurderinger på alle biograffilm, VHS og DVD, der er sendt til vurdering hos dem siden 1997.

Oplevelser i Viborg - oplevelser og fritid
Oplevelser i Viborg er kulturnyheder og kulturkalender, som annoncerer de væsentligste kulturelle begivenheder og arrangementer i Viborg Kommune. Når du er kommet ind på siden, kan du klikke ind på begivenhedskalenderen Det Sker og find ud af, hvad der sker af konkrete arrangementer på Viborg-egnen.

Biografens Smiley vurdering - www.findsmiley.dk/27417
Da vi sælger drikkevarer, slik og popcorn i biografen, er vi også underlagt Fødevarestyrelsens regler om egenkontrol og kontrolbesøg. Biografen har flere gange haft kontrolbesøg, hvilket har givet os en Elite smiley. Du kan se resultatet af alle kontrollerne via linket i overskriften.