Gode film- og biograflinks!

The Internet Movie Database – www.imdb.com
Jordens største filmdatabase… The Internet Movie Database er som navnet antyder en kæmpe database over alverdens film. Databasen indeholder detaljeret information over den enkelte film, alt lige fra, hvem der er med i filmen, hvem der lavede den, hvor den blev filmet, produktionsår, evt. link til filmens officielle hjemmeside samt fan sider, links til anmeldelser og trailers, soundtrack information og meget meget mere. En uundværlig side for filmanmeldere og andre filmelskere…

Apple Movie Trailers – www.apple.com/trailers
Apple’s egen filmtrailer side for Apple’s mediaplayer QuickTime og iTunes. En rigtig god hjemmeside med de nyeste filmtrailers fra alle de store internationale filmselskaber…
(Det kræver en bredbåndsforbindelse for at kunne se trailerne i god kvalitet)

Filmz www.filmz.dk
Filmz er en god dansk hjemmeside, som giver dig de nyeste filmnyheder, anmeldelser, filmartikler, releaselister og meget mere. En rigtigt god side, hvis du gerne vil følge med i, hvad rører sig indenfor filmens verden.

Biografklub Danmark –www.biografklubdanmark.dk
Biografklub Danmark er hele danmarks biografklub. Her kan du blive med af klubben og se hvilke fordele klubben giver dig. Rabatkuponerne fra Biografklub Danmark kan naturligvis også anvendes i Bjerringbro Biograf.

Medierådet - film.medieraadet.dk
På Medierådets hjemmeside for film, kan du læse om Medierådets symboler og aldersklassificeringer for film. Hvad betyder Medierådets symboler og aldersklassificeringer, og hvad er baggrunden for rådets vurderinger. Du finder også Medierådets filmdatabase, der indeholder vurderinger på alle biograffilm, VHS og DVD, der er sendt til vurdering hos os siden 1997.

Det SKER i Viborg - www.viborg.dk/detsker
Det SKER i Viborg er en kulturkalender, som annoncerer de væsentligste kulturelle begivenheder og arrangementer i Viborg Kommune.